Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μέσω skype, στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει πριν τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης, θέλοντας να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά, να τους κάνει να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν την μεγάλη πρόκριση και να γράφουν ιστορία.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναγνώρισε αρχικά την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα απ’ όλους, με την ομάδα να παλεύει για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Όμως τόνισε πως τώρα είναι η μεγάλη ώρα, η στιγμή να κάνουν το μεγάλο βήμα για τους ομίλους και ουσιαστικά να γράψουν ιστορία με την πρόκριση. Ο αγώνας είναι καθοριστικής σημασίας, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την πίστη τους στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι για το…. ραντεβού με την ιστορία.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε επίσης και στο κομμάτι κόσμος του ΠΑΟΚ, λέγοντας προς τους ποδοσφαιριστές πως έχουν μία τεράστια ευκαιρία για να δώσουν μία μεγάλη χαρά στους φιλάθλους με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, για την στήριξη τους όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και την φετινή χρονιά.