Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα για να υπερασπιστεί το προβάδισμα του κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, συμπληρώνοντας μάλιστα ενδεκάδα απουσιών.

Είναι σίγουρα μαζεμένα και πολλά τα προβλήματα του Ολυμπιακού τις παραμονές του ματς με τη Νέφτσι στο Μπακού (Τετάρτη, 20.00). Εάν στα προβλήματα που προέκυψαν πριν τον πρώτο αγώνα με τη Νέφτσι αλλά και στη διάρκειά του προσθέσουμε τις ήδη γνωστές απουσίες των τραυματιών Τικίνιο (που είχε και τιμωρία έτσι και αλλιώς και δεν θα έπαιζε) και Φορτούνη φτιάχνουμε μία 11άδα στο 4-3-3.

Στον σχηματισμό υπάρχει και η επιλογή του Ντρέγκερ που δεν είναι στα ευρωπαϊκά πλάνα αλλά θα μπορούσε να παίξει τη δεξιά πλευρά μαζί με τον Ανδρούτσο. Σε αυτόν τον σχηματισμό έχουμε λοιπόν Κρίστινσον τέρμα και άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σωκράτη και Ντρέγκερ. Τριάδα στο κέντρο με Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο και Μαντί Καμαρά και μπροστά τον Αγκιμπού Καμαρά με τον Φορτούνη και τον Τικίνιο. Εναλλακτικά θα μπορούσε να βγει και σχήμα με τον Ανδρούτσο ως εξτρέμ.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Ολυμπιακός πριν τον πρώτο αγώνα προχώρησε σε αλλαγές σχετικά με τη λίστα του για τα ματς με αντίπαλο τη Νέφτσι Μπακού. Ο Εμβιλά τέθηκε off λόγω τραυματισμού και μπήκε στη θέση του ο Παπέ Σισέ. Ο Τικίνιο Σοάρες που είναι τιμωρημένος και τραυματίας έμεινε εκτός και μπήκε αντ’ αυτού ο Αλγκασίμ Μπα.

Έτσι η λίστα Α του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι η εξής: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Αλγκασίμ Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά.

Η λίστα Β θα είναι ως εξής: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής και Σταμούλης.