Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην συνεχίζει στο Champions League, αλλά παραμένει κάτι παραπάνω από ζωντανός για την 3η θέση, καθώς θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μαρσέιγ.

Αντίο στο όνειρο για πρόκριση στους 16 του Champions League για τον Ολυμπιακό που γνώρισε πικρή ήττα στην Μασσαλία με 2-1. Ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί πια με την γαλλική ομάδα στους τρεις βαθμούς και για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στους 32 του Europa League όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Εδώ να πούμε ότι ακόμα και αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε στην Μασσαλία, δεν θα είχε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, αφού η Πόρτο κράτησε το 0-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και έφτασε στους 10 πόντους.

Σε ένα άσχημο βράδυ, το καλό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι πως εξακολουθεί να έχει την ισοβαθμία με τους Γάλλους, χάρη στο εκτός έδρας του Καμαρά που δίνει το αβαντάζ αν οι δύο ομάδες ισοβαθμίσουν στο τέλος, αφού αμφότερες κέρδισαν με ένα γκολ διαφορά στις έδρες τους (1-0 και 2-1).

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της Μαρσέιγ την τελευταία αγωνιστική, ώστε να πάρει την τρίτη θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την αδιάφορη βαθμολογικά Πόρτο στο Στάδιο Καραϊσκάκης, ενώ την ίδια ώρα, η Μαρσέιγ θα ταξιδεύει στο Etihad για να αγωνιστεί με την Μάντσεστερ Σίτι που ότι κι αν γίνει θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.