Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως μικρός αριθμός εισιτηρίων που προέκυψε από επιστροφές της Ντνίπρο, τίθεται στη διάθεση του κόσμου… κι όποιος προλάβει.

Μια ακόμη ευκαιρία έχουν όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο για τη ρεβάνς της Τρίτης (1/8) με τη Ντνίπρο, όπου η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μικρός αριθμός από «μαγικά χαρτάκια» διατίθεται στους φιλάθλους. Πρόκειται για εισιτήρια που επέστρεψε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θέτει άμεσα προς διάθεση περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων του αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο, τα οποία προέκυψαν από επιστροφές λόγω περιορισμένης προσέλευσης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.