Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του 1ου προκριματικού του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει ποια είναι τα υποψήφια ζευγάρια, με τα οποία μπορεί να διασταυρωθεί στον 2ο προκριματικό.

Το ταξίδι για το νέο Champions League ξεκίνησε από τη Νιόν, όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε με αυτόν τον τρόπο τα υποψήφια ζευγάρια με τα οποία μπορεί να διασταυρωθεί στον 2ο προκριματικό γύρο. Συγκεκριμένα μπορεί να κληρωθεί με τα εξής ζευγάρια: Δε Νιού Σεντς – Ντέτσιτς, Μπάνια Λούκα – Εγκνάτια, Χάμρουν Σπάρτανς – Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, Μπαλκάνι – Σάντα Κολόμα, Φλόρα Ταλίν – Τσέλιε, Κλάκσβικ – Ντιφερντάνζ, Ρίγκα – Λάρνε, Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ – Σάμροκ Ρόβερς, Βίρτους – FCSB, Ορνταμπάσι – Πέτροκουμπ, Ντίναμο Μπατούμι – Πιούνικ. Επίσης ο Δικέφαλος μπορεί να κληρωθεί και με την Γιαγκελόνια.

Η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/6), με τον ΠΑΟΚ να είναι στους ισχυρούς. To πρωί της ίδιας μέρας αυτές οι επιλογές υποψηφίων αντιπάλων θα περιοριστούν, καθώς οι ομάδες-ζευγάρια θα χωριστούν σε υπογκρούπ.

Οι ασπρόμαυροι θα εκκινήσουν το ταξίδι τους από το διήμερο 23/24 Ιουλίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες μία εβδομάδα αργότερα στις 30/31 Ιουλίου.