Ο Φώτης Παπουλής, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τόνισε πόσο περήφανος είναι για την παρουσία της ομάδας του μέχρι τα play off του Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Παπουλής στην κάμερα της Cosmote TV:

«Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα, σε όλο το οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα. Καταφέραμε ένα πολύ μεγάλο στόχο για χρόνια, να είμαστε στους ομίλους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς από την αρχή, μια δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, πιο επιθετικοί απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι.

Κυνηγήσαμε τις φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ, δεν βγήκε. Το ίδιο προσπαθήσαμε και στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα κράτησε τη μπάλα και σταμάτησε λίγο τον ρυθμό. Συνεχίζουμε. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Ομόνοια είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Τώρα θα ξεκουραστούμε και έχουμε το πρωτάθλημα. Θα δούμε την κλήρωση του Γιουρόπα και θα συνεχίσουμε. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε».