Εκτός εαυτού βγήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στους «16» του περσινού Champions League. Δεν έμεινε κανείς… αστόλιστος!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε σαν τρελός να καταφέρει να πετύχει τον μεγάλο του στόχο προτού αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι», αλλά η ευρωπαϊκή διάκριση δεν ήρθε ποτέ.

Στην τελευταία του σεζόν στο κλαμπ του Τορίνο, ήρθε αποκλεισμός στη φάση των «16» από την Πόρτο και αυτό έκανε έξω φρενών τον CR7 που ξέσπασε στ’ αποδυτήρια αμέσως μετά τον εντός έδρας επαναληπτικό που κρίθηκε στην παράταση…

Όσα συνέβησαν, το ξέσπασμά του, η προσπάθεια του Κουαδράδο να ηρεμήσει τα πνεύματα και το γεγονός πως ο Ρονάλντο συμπεριέλαβε και τον εαυτό του στην μεγάλη αποτυχία, αποτυπώθηκαν στο ντοκιμαντέρ της Amazon για την περσινή σεζόν της Γιουβέντους.

«Παίξαμε σκ@τ@! Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο! Δεν παίξαμε τίποτα! Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δεν παίξαμε τίποτα! Πρέπει να κοιτάζουμε την αλήθεια!

Παίζουμε στο Champions League και πρέπει να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα για να παίζουμε σε αυτά τα ματς» ήταν τα λόγια του Κριστιάνο που δεν μπορούσε να ηρεμήσει παρά τις παραινέσεις των υπολοίπων.