Παλεύει για τη ζωή του o φίλος της Σίτι που τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Μπριζ.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει φίλος της Μάντσεστερ Σίτι που τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Μπριζ.

Ο 63χρονος Γκίντο ντι Πάου, ο οποίος είναι μέλος του συνδέσμου φιλάθλων “Blue Moon Belgium”, δέχθηκε επίθεση όταν σταμάτησε σε βενζινάδικο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το “Γιαν Μπρέιντελ” μετά το φινάλε το παιχνίδι, αφού πρώτα προσπάθησε να πάρει το κασκόλ του από έναν οπαδό της Μπριζ.

«Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι είναι συγκλονισμένοι και λυπημένοι μετά τις αναφορές για επίθεση σε έναν από τους υποστηρικτές μας μετά το χθεσινοβραδινό (19/10) παιχνίδι του Champions League με την Μπριζ. Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ομολόγους μας στην Μπριζ καθώς και την αστυνομία του Βελγίου και του Μάντσεστερ για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες. Οι σκέψεις και οι ευχές μας βρίσκονται με την οικογένεια και τους φίλους του Βέλγου φιλάθλου, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Πολίτες.

«Η Μπριζ λυπήθηκε όταν έμαθε τα γεγονότα στο βενζινάδικο στον αυτοκινητόδρομο Ε40, όπου ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε επίθεση», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η βελγική ομάδα και συμπληρώνει: «Η Μπριζ αποδοκιμάζει έντονα κάθε εγκληματική συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου και στηρίζει πάνω απ’ όλα την αποδοχή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του φιλάθλου της Μάντσεστερ Σίτι».