Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Σκόνδρας αναφέρθηκε στην επερχόμενη ρεβάνς με τη Βασιλεία, αλλά και τον νέο παίκτη της ομάδας, Τσούμπα Άκπομ.

Δείτε τι δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός στο «Αθλητικό Metropolis 95.5»:

Για τη μεταγραφή Άκπομ στον ΠΑΟΚ: «Δεν τον ξέρω τον ποδοσφαιριστή, όμως, για να είναι μέλος της Άρσεναλ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Ο “καθρέφτης” είναι το γήπεδο. Και άλλες φορές είδαμε μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα, όμως, δεν απέδωσαν τα μέγιστα. Είναι μια καλή μεταγραφή, ένας παίκτης με παραστάσεις και εμπειρία από την Premier League και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορεί να ταιριάξει με το στυλ παιχνιδιού στον ΠΑΟΚ: «Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί στην Αγγλία σε σχέση με την Ελλάδα, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα ως ομάδα. Πιστεύω ότι θα ταιριάξει».

Για τον αγώνα ρεβάνς με τη Βασιλεία: «Ο ΠΑΟΚ έχει το υπέρ του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι. Αν διαχειριστεί το σκορ και δεν εφησυχάστει, επειδή είναι καλύτερη ομάδα από τη Βασιλεία, πιστεύω ότι θα περάσει στην επόμενη φάση».

Για τις διαφορές του τωρινού ΠΑΟΚ με την εποχή που έπαιζε ο ίδιος: «Είναι τελείως διαφορετικός ο ΠΑΟΚ τώρα. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα, οι εγκαταστάσεις βελτιώνονται συνεχώς. Κάθε χρόνο που περνά είναι όλο και καλύτερος».

Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει: «Είναι ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος και άλλοι. Σε κάθε γραμμή ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες».