Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλικό μέσο, μιλώντας για όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, αλλά και για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Γαλλίας, ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για όλα όσα χαρακτηρίζουν τον ΠΑΟΚ ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας: «Έχω παίξει σε ζεστές ατμόσφαιρες, στη Νάπολι, στο Μαρόκο και εδώ. Αλλά εδώ, είναι ξεχωριστό, οι άνθρωποι ζουν για αυτόν τον σύλλογο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια αγάπη που σπάνια έχω δει αλλού. Μας το δείχνουν κάθε εβδομάδα. Αύριο μας περιμένει ένας από τους σημαντικότερους αγώνες στην ιστορία του συλλόγου. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ θερμή…»

Για το πώς προσεγγίζει ο ΠΑΟΚ αυτή την καθοριστική κόντρα κόντρα στην Μαρσέιγ: «Η ομάδα μας μπόρεσε συχνά να ξεπεράσει τις αποτυχίες στους προκριματικούς γύρους. Είναι ήδη εξαιρετικό που βρισκόμαστε εδώ. Δεν νομίζω ότι η ομάδα θα αποτύχει αν δεν προκριθούμε. Είναι ήδη όμορφο αυτό που κάναμε σε αυτή τη διοργάνωση»

Για το τι μαθήματα πήρατε από το πρώτο ματς: «Ξέραμε ότι η Μαρσέιγ ήταν πολύ καλή ομάδα. Αλλά στον πρώτο αγώνα, πήγαμε εκεί με λίγο περισσότερο σεβασμό. Ο προπονητής μας ζήτησε στο ημίχρονο να παίξουμε όπως ξέρουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι αντιδράσαμε καλά, κάτι που μας επέτρεψε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή για τη ρεβάνς…»

Για τον Αμίν Χαρίτ: «Όλοι γνωρίζουν τις ικανότητές του. Έχει τεράστιες δυνατότητες, έχει ταχύτητα και τεχνική. Ήμουν έκπληκτος που δεν πήρε πολύ περισσότερο χρόνο στο πρώτο μέρος της σεζόν. Είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Μαρσέιγ. Νόμιζα ότι θα έπαιζε στο πρώτο ματς. Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον»