Ο Φαμπιάνο Λάισμαν πραγματοποίησε το ντεμπούτο στον αγώνα του Άρη με την Αστάνα, και μετά τον αγώνα φρόντισε να δώσει το στίγμα των σκέψεων του για την εμφάνιση της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι απογοητευμένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ωστόσο θα στρέψουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πετύχαμε τα δύο γκολ στην κανονική διάρκεια. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι ο αντίπαλος στο τελευταίο λεπτό με μια φάση μας έκανε το γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι από την εξέλιξη και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν το σημείο που έκρινε το παιχνίδι, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στη συνέχεια, γιατί σαν ομάδα έχουμε πολύ ποιότητα και πρέπει να την βγάλουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα πλέον.

Η εικόνα της ομάδας ασφαλώς και επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Δικαιούμαστε και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Το δουλεύω στις προπονήσεις το να προωθούμε στα κόρνερ, είμαι καλός σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα μας και να δουλέψουμε σκληρά».