Το παιχνίδι της Μαρσέιγ κόντρα στον ΠΑΟΚ βρέθηκε στην τρίτη θέση της τηλεθέασης στη Γαλλία δικαιώνοντας την επιλογή του καναλιού παρ’όλο τον σάλο που είχε δημιουργηθεί.

Δικαιωμένοι για την επιλογή τους να προβάλλουν τη ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μαρσέιγ αισθάνονται οι επιτελείς του καναλιού που είχαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεδομένης της υψηλής τηλεθέασης που κατέγραψε…

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Γάλλοι προτίμησαν… Τούμπα, αφήνοντας εκτός τη «μάχη» της Λυών με τη Γουέστ Χαμ και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκαν καθώς, σύμφωνα με την Le Parisien, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ βρέθηκε συνολικά στην τρίτη θέση της τηλεθέασης σε ολόκληρη την Γαλλία!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της γαλλικής εφημερίδας: «Το W9 πήρε την τρίτη θέση στην τηλεθέαση χάρη στην επιλογή του να μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Τη νίκη της Μαρσέιγ την Τούμπα επί του ΠΑΟΚ την είδαν ζωντανά 1.7 εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι στην Γαλλία ή το 8.4% του συνόλου του κοινού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των τηλεοπτικών μετρήσεων.

Το ποσοστό τηλεθέασης ήταν ακόμα μεγαλύτερο από το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στο «Βελοντρόμ». Πριν από μια εβδομάδα την αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Conference League παρακολούθησαν 1.6 εκατομμύρια φίλαθλοι ή το 7.6% του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού».