Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του τη Φιορεντίνα, θα βρεθεί ο Γιόβετιτς με τον Ολυμπιακό, στον τελικό του Conference League.

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που γνωρίζουν καλά τη Φιορεντίνα, είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος έπαιξε στους «βιόλα» για μια πενταετία. Μιλώντας στην εφημερίδα «La Repubblica» ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, ο Μαυροβούνιος φορ κλήθηκε να απαντήσει πως θα αντιδράσει αν σκοράρει εναντίον της.

«Τα πέντε χρόνια που πέρασα στους βιόλα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι αδύνατον. Αν σκόραρα κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγύριζα. Ακόμα και αν είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός, πώς θα μπορούσα να το κάνω;», παραδέχτηκε ο Γιόβετιτς.

«Ένας τέτοιος αγώνας απέναντι στη «δική μου» Φιορεντίνα θα είναι πραγματικά συναρπαστικός. Αυτή είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά. Και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει εξίσου πολλά. Με τη μοβ φανέλα πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Κάποιος σαν εμένα δεν θα το ξεχάσει αυτό», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν είχε την ευκαιρία μετά τη θητεία του στην Ίντερ να επιστρέψει στους «βιόλα», είπε: «Ναι, αλλά αυτό είναι το παρελθόν. Ξέρετε κάτι; Πάντα παρακολουθώ τους αγώνες της Φιορεντίνα. Είναι μια δυνατή ομάδα και όταν την βλέπω να παίζει καλά εξακολουθώ να είμαι πολύ χαρούμενος»

Τέλος, για τους τομείς στους οποίους υπερτερεί ο Ολυμπιακός έναντι της Φιορεντίνα, ο πολύπειρος επιθετικός σημείωσε: «Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στους αγώνες».