Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στην «Mundo Deportivo» με αφορμή την κατάκτηση του Conference League και αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού αλλά και στην απόφαση των Πειραιωτών να δώσουν τα ηνία στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Συνέντευξη στην ισπανική «Mundo Deportivo» παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στους Ισπανούς με αφορμή την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League.

Ο Σέρβος μίλησε για τον δικό του ρόλο στους «ερυθρόλευκους», ενώ αποκάλυψε πως έγινε η πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον περασμένο Φλεβάρη.

«Έχω σχέση με τον Ολυμπιακό εδώ και πολύ καιρό. Ο Μαρινάκης, ο πρόεδρος, είναι φίλος μου, έχουμε μια πολή καλή σχέση. Τους παρακολουθούσα από κοντά. Τον Φεβρουάριο με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Η κατάσταση ήταν κακή, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και σε τρεις μήνες τα αλλάξαμε όλα. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο και του είπα αμέσως το όνομα του Μεντιλίμπαρ. Τηλεφώνησα στον μάνατζέρ μου, που ήταν επίσης και δικός μου, τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Μίλησα και με τον Μάντι. Συμφωνήσαμε γρήγορα. Ήθελε πολύ να έρθει. Έτσι, τρεις-τέσσερις ημέρες μετά από εμένα, ήρθε και ο Μεντιλίμπαρ», δήλωσε αρχικά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Όσο για την κατάκτηση του Conference League τόνισε:

«Γράψαμε ιστορία. Είναι ένα τρόπαιο για όλους στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι. Είναι κάτι εντυπωσιακό. Πρέπει να το ζήσεις για να το εξηγήσεις. Είναι ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήθελα να κλάψω, να γελάσω, να τρέξω… Αγκάλιαζα όλο τον κόσμο, τους οπαδούς. Και στη μέση, οι παίκτες της Φιορεντίνα πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο, διαλυμένοι από τον πόνο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και οι Έλληνες το άξιζαν».