Ο τεχνικός της Χάιντουκ, Ιβάν Λέκο στάθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι Θεσσαλονικείς «σκότωσαν» την ομάδα του.

Ο προπονητής της Χάιντουκ, Ιβάν Λέκο μετά την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από τα play-offs του Conference League, ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου: «Παίξαμε καλά σε κάποιο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είμαι πολύ λυπημένος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, με σοβαρό προπονητή».

Για το τελικό σκορ «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ… σκότωσε τη Χάιντουκ. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς μας».

Για το λάθος του Ντιαλό: «Δεν είναι σωστό να χρεώνουμε στον Ντιαλό το λάθος από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Δεν είναι στόπερ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές ο αντίπαλος τιμωρεί τα λάθη σου και άλλες όχι.

Για τις ευκαιρία που έχασε η ομάδα του και την συνέχεια της χρονιάς που θα την βρει εκτός Ευρώπης: «Έπρεπε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Επόμενος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να ενισχυθούμε για να τα καταφέρουμε».