Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αποθέωσε την ομάδα και τόνισε πως θέλει να ανανεώσει αν το θέλει και ο σύλλογος.

“Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Σε αυτούς ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο. Η απευθείας πρόκριση στους 16 σημαίνει μια ακόμη έξτρα πρόκριση, ειδικά απέναντι σε μια γερμανική ομάδα”.

Για το παιχνίδι:

“Σε ορισμένα σημεία υποφέραμε, σε άλλα σταθήκαμε τυχεροί, σε άλλα το διαχειριστήκαμε έξυπνα. Ξέραμε πως να ανταπεξέλθουμε. Σήμερα είναι η βραδιά των παικτών μου. Εμείς είμαστε δίπλα στον πάγκο για να βοηθήσουμε. Αυτοί υποφέρουν, αυτοί δίνουν τα πάντα”.

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ:

“Αν θέλετε να μιλήσουμε για την προοπτική του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα σας πω ότι το επόμενο παιχνίδι μας είναι τον Μάρτιο. Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει τέτοια πορεία. Είπα το καλοκαίρι ότι πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγιση μας να γίνουμε πιο θετικοί.

Μετά το ματς με την Άιντραχτ στην Τούμπα πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι εδώ. Αν κάποιος μας πίεσε παρά πολύ για να πάρουμε το μέγιστο από τους παίκτες μας, ήταν το αφεντικό. Ανήκει μερίδιο επιτυχίας και στον Ιβάν Σαββίδη”.

Για την υποστήριξη των οπαδών:

“Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που να αγαπιέται τόσο και να την ακολουθούν τόσο πιστά. Το σημείωσε και ο Βιεϊρίνια στο λόγο του, παίζουμε γι’ αυτόν τον κόσμο, όχι μόνο για την πρωτιά”

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

“Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ανησυχεί κάποιος. Αν όλες οι πλευρές θελήσουν, δεν θα είναι πρόβλημα. Αλλά δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε. Έχω ζήσει πολλά στον ΠΑΟΚ”.