Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και μέχρι το γκολ που δέχτηκε από την Ελσίνκι, θεωρεί πως στο δεύτερο ημίχρονο επέδειξαν ψυχραιμία κι αποφασιστικότητα και πως είναι φυσιολογικό οι «φρέσκοι» παίκτες που έβαλε αλλαγή να κάνουν τη διαφορά.

Αναλυτικά: Σε ερώτηση για το πρώτο ημίχρονο και την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά, πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση κι η αποφασιστικότητα κάτι που είχαμε στα υπόλοιπα 50’».

Για τις αλλαγές του και το κατά πόσο βοήθησαν, είπε: «Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν τη ‘φρεσκάδα’ που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν».