Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο σχόλιό του μετά την κλήρωση τόνισε ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει τον σεβασμό του και ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δείξουν καλό πρόσωπο για να προκριθούν.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στους “16” του Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι καλή και στα δύο παιχνίδια για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στους “8”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην COSMOTE TV: Για την κλήρωση του Ολυμπιακού: “Κατ’ αρχήν έχουν τον σεβασμό μας. Έχουν προκριθεί πριν από εμάς. Γνωρίζω τον Σάμποριτ. Καθώς τα ματς θα είναι το πρώτο εντός έδρας και το δεύτερο εκτός, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ”.

Για την καλή πορεία του Ολυμπιακού με αυτόν στο τιμόνι: “Πραγματικά πρέπει να σκεφτόμαστε πως πάμε καλά, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτιώσης. Κάθε φορά οι αντίπαλοι θα είναι πιο δύσκολοι, αλλά εμείς πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι ομάδικα αλλά και ο κάθε ποδοσφαιριστής ατομικά”.

Για το ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού ζήτησαν το ευρωπαϊκό μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος: “Αυτό είναι το κακό. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, νομίζεις ότι είναι όλα μαύρα, ενώ αν κερδίζεις γίνονται όνειρα. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε από εκεί και πέρα”.

Για το αν είναι καλό που ο Ολυμπιακός θα δώσει εντός έδρας το πρώτο ματς: “Στη θεωρία είναι κακό. Θεωρητικά καλύτερο είναι να παίξεις το δεύτερο ματς στην έδρα σου, γιατί θα σε βοηθήσουν περισσότεροι οι οπαδοί. Πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Τα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε καλά είναι εκτός έδρας, Δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε, να είμαστε καλοί για να πετύχουμε τον στόχο μας και να προκριθούμε”.

Για το βαρύ πρόγραμμα που θα έχει ο Ολμπιακός από εδώ και πέρα: “Αυτό είναι καλό. Αυτό θέλουμε όλοι, θέλουμε να συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει καλύτερη προπόνηση από το παιχνίδι. Μέχρι πέρυσι οι ομάδες μου έπαιζαν κάθε Κυριακή, δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα”.