Ο Νικολάι Μπόιλεσεν εκπροσώπησε την Κοπεγχάγη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όπου και στάθηκε στο τι ειπώθηκε εντός αποδυτηρίων της ομάδας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δανός αμυντικός ρωτήθηκε για το αν πήραν κάποιες εξτρά πληροφορίες από τον Μάριο Οικονόμου ή τον Κάρλος Ζέκα, απαντώντας με έναν διπλωματικό τρόπο: «Ο Μάριος (σ.σ Οικονόμου) είπε σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια ότι πιθανότατα δεν μπορεί να μας πει κάτι περισσότερο για τον ΠΑΟΚ που το τεχνικό τιμ δεν γνωρίζει ήδη…

Μίλησα μαζί του αλλά και με τον Ζέκα όταν είδαμε την κλήρωση, αλλά έχουμε τόσο πολύ κόσμο που μας βοηθάει στην προετοιμασία του αντιπάλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπόιλεσεν.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε το προβάδισμα γιατί είμαστε καλύτεροι όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Αν κυριαρχήσουμε θα ρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλούς οπαδούς στις εξέδρες δημιουργώντας μια από αυτές τις πολύ ξεχωριστές βραδιές, τις οποίες έχουμε δει τόσες φορές…».