Στην προσπάθεια των παικτών του Άρη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στάθηκε ο Χερμάν Μουργος μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Europa Conference league.

Ο Χερμάν Μπούργος τόνισε πως ο Άρης χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα επόμενα χρόνια, πιστεύει πως πλήρωσαν ένα μικρό λάθος, θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα και ζήτησε δουλειά και νίκες για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για τον άδοξο αποκλεισμό: «Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε και αγωνιστήκαμε, δυστυχώς νικήσαμε, αλλά δεν περάσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Σας το λέω με εμπειρία ότι αυτές οι αναμετρήσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες. Το Conference είναι πάρα πολύ καλή διοργάνωση, χρειάζεται να ‘χτίσουμε’ μία καλή ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο της Μακάμπι. Θέλουμε δουλειά για να φτιάξουμε ομάδα που να ανταγωνίζεται τέτοιες ομάδες».

Για το ανεκμετάλλευτο αριθμητικό πλεονέκτημα: «Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος μένεις εκτός διοργάνωσης, ένα μικρό λαθάκι και η ομάδα αποκλείστηκε, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι στο 100% σε τέτοια παιχνίδια».

Για το τέταρτο ματς που ο Άρης δεν κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα: «Όχι, δεν με απασχολεί, γνωρίζω ότι η ομάδα τώρα ‘χτίζεται’, πρέπει να ζήσουμε τέτοιες εμπειρίες για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να φτιάξουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».