Για την αναμέτρηση με την Χάιντουκ, την «καυτή» ατμόσφαιρα στο Σπλιτ αλλά και την επάνοδό του μίλησε ο Κάλεντ Νάρεϊ, δίνοντας σύνθημα πρόκρισης ενόψει Κροατίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κάλεντ Νάρεϊ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στο Σπλιτ με την Χάιντουκ:

Για το πώς αισθάνεται μετά την περιπέτεια της υγείας του και τα παιχνίδια που έπαιξε κόντρα στην Μπεϊτάρ: «Αισθάνομαι πολύ καλά μετά από ένα δύσκολο διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα με τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο, σιγά σιγά επιστρέφω στην καλή μου φόρμα όπως πέρσι. Έμεινα εκτός για 3,5 μήνες και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Ξεκίνησα φέτος όμως και βρίσκομαι στον σωστό δρόμο, θέλω να βρω τον παλιό μου εαυτό και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για τον ΠΑΟΚ σε καυτή έδρα: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε μια τέτοια κατάσταση. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι θα βρούμε μπροστά μας μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως στο Ισραήλ έτσι και στην Κροατία. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Γενικά ο ΠΑΟΚ όταν παίζει εκτός έδρας αντιμετωπίζει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα σε μια καλή έδρα και περιμένουμε να γίνει ένα σπουδαίο ματς».

Για το ποια θα είναι τα κλειδιά του αγώνα στο Σπλιτ: «Πιστεύω ότι αναλύσαμε τον αντίπαλο και είναι μια πραγματική καλή ομάδα. Είναι σε καλή κατάσταση αλλά είμαστε και εμείς σε καλή κατάσταση. Περάσαμε στην επόμενη φάση με μια σημαντική νίκη και έχουμε καλή ψυχολογία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Βρίσκεται σε καλή φόρμα η Χάιντουκ και έχουν αυτοπεποίθηση, εμείς θα πάμε στην Κροατία για την νίκη, όχι απλά για ένα καλό αποτέλεσμα. Πάμε να παίξουμε εκεί και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».