Ο προπονητής της Βελέζ Μόσταρ, Φέτζα Ντούντιτ, έκανε λόγο για υπεροπτική στάση από την πλευρά της Ένωσης, τονίζοντας πως η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον υπό πίεση.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοσνίας μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αύριο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Είναι υπό πίεση η ΑΕΚ. Μετά την κλήρωση θεωρήθηκαν το απόλυτο φαβορί, και κοιτούσαν ακόμη και με ποια ομάδα θα παίξουν στον επόμενο προκριματικό γύρο. Τώρα βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου πρέπει να σκεφτούν το πρώτο παιχνίδι. Φυσικά θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν, ειδικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, για να βρουν ένα γκολ το συντομότερο δυνατό. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό πώς θα αντιδράσουμε σε αυτό το σημείο του αγώνα. Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες της ΑΕΚ απειλούσαν σχεδόν κάθε φορά, σουτάροντας προς το τέρμα μας. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο μας όπως στο πρώτο παιχνίδι, όσο μας επιτρέπει ο αντίπαλος. Τα πρώτα είκοσι λεπτά θα μπορούσαν να είναι κρίσιμα, αν καταφέρουμε να υπομείνουμε τότε έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Ντούντιτς.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα παιχνίδι πρόκληση, κυνηγώντας την ανατροπή για να έχει ευρωπαϊκή συνέχεια στη φετινή σεζόν, καθώς ένας τόσο πρόωρος αποκλεισμός μοιάζει με καταστροφή.