Μεγάλο ενδιαφέρον στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού για να βρεθούν στη Λεωφόρο το βράδυ της Πέμπτης 11/8 στη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας. Την ερχόμενη Δευτέρα (8/8) τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Το 2-0 είναι δύσκολο να ανατραπεί, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μετρίασε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τις εξαφάνισες. Σε όλα αυτά προσθέστε το γεγονός πως οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν πέντε χρόνια να δουν την ομάδα τους να παίζει στην έδρα της ευρωπαϊκό ματς.

Συν τη συσπείρωση που πάντα φέρνει μια ξεκάθαρη διαιτητική αδικία, οπότε οι υποστηρικτές του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο πως θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας. Κάτι που φαίνεται ήδη απ’ το ενδιαφέρον των οπαδών για τα εισιτήρια.

Τα «μαγικά χαρτάκια» της ρεβάνς της 11ης Αυγούστου, θα τεθούν στην κυκλοφορία την ερχόμενη Δευτέρα (8/8). Από τότε θα μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος το εισιτήριό του, κλείνοντας θέση για τη Λεωφόρο. Νωρίτερα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ< με όλες τις λεπτομέρειες του τρόπου διάθεσης.

Παρά τους πολλούς εκδρομείς λόγω της εποχής με τις καλοκαιρινές άδειες, είναι δεδομένο πως το «Απόστολος Νικολαϊδης» θα μοιάζει με… καμίνι για τη Σλάβια Πράγας, προσπαθώντας να ωθήσει τον Παναθηναϊκό σε μια σημαντική ανατροπή.