Η ΠΑΕ φροντίζει να πάρουν οι φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στη Γάνδη, για τη σημερινή (17/03, 22.00) ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa Conference League, όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφαλή είσοδο στο γήπεδο και την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων.

Οι «ασπρόμαυροι» ενημερώνουν για τους αυστηρούς ελέγχους που θα υπάρχουν στη Ghelamco Arena, και δίνει το πλάνο που θα ακολουθηθεί για τη μετάβαση των φίλων του ΠΑΟΚ, από την πλατεία Korenmark, στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ΠΑΕ αναφέρει:

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάβαση στη Ghelamco Arena. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Βέλγιο πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν εξαντληθεί.

Οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο δεν πρέπει να προσεγγίσουν το γήπεδο.

Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι περιμετρικά της Ghelamco Arena.

Η πλατεία Korenmarkt έχει οριστεί ως σημείο συνάντησης. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκονται εκεί μέχρι τις 18:00 ώστε να ξεκινήσουν τη μετακίνησή τους προς το γήπεδο, η οποία θα γίνει με λεωφορεία.

Οι θύρες του γηπέδου για τους φίλους του Δικεφάλου θα ανοίξουν στις 18:30.

Οι φίλαθλοι που έρχονται με λεωφορεία και mini van από Γερμανία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του γηπέδου που έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους μέσω της οδού AKKERHAGE. Υπάρχει χώρος για έξι λεωφορεία και περίπου 50 mini van.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος, έλεγχος εισιτηρίου και ταυτοπροσωπίας.

Οι φίλαθλοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο: αλκοόλ, εύφλεκτες ή εκρηκτικές ύλες, πυροτεχνήματα και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Στο γήπεδο απαγορεύεται το κάπνισμα και κάθε είδους μορφή του (ηλεκτρονικό τσιγάρο, μηχανήματα θέρμανσης καπνού κ.α.).