Σκληρά λόγια από τον πρόεδρο της Φιορεντίνα για τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ κι όσα συνέβησαν στον τελικό του Conference League στην Πράγα.

Η Φιορεντίνα έφτασε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ξανά μετά την σεζόν 1989-90 όταν και έχασαν σε διπλό αγώνα από την Γιουβέντους. Φέτος, 33 χρόνια από τότε, η Φιορεντίνα έφτασε πάλι σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Conference League) ωστόσο πάλι ηττήθηκε, αυτή την φορά από την Γουέστ Χαμ με σκορ 2-1.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης με δεκάδες τραυματίες και προσαγωγές από την τσέχικη αστυνομία.

«Περίμενα να νικήσουμε αλλά δεν έγινε έτσι. Υπήρξαν στιγμές όπου στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής έπρεπε να κάνει την διαφορά. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Premier League (Ρίτσαρντ Μάστερς), οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ είναι ζώα, όσων αφορά τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους δικούς μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με 3-0. Λυπάμαι για τους οπαδούς μας, άξιζαν περισσότερα.» Ήταν τα λόγια του προέδρου της Φιορεντίνα, Κομίσο.