Ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, ξέσπασε κατά των Κροατών, καθώς υπήρξε ένα “μπάχαλο” όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού της Τούμπας ήταν στον «αέρα», ωστόσο, με προσωπικές κινήσεις του προέδρου της Ριέκα, όπως σημειώνουν οι Κροάτες, εν τέλει το ματς μεταδόθηκε, με τον Νταμίρ Μίσκοβιτς να «ξεσπά» στις δηλώσεις του:

«Ήταν πάρα πολύ απογοητευτικό. Ήταν απογοητευτικό για εμένα, αλλά και μια επιβεβαίωση του πώς αντιμετωπίζουν τα σπορ στην όμορφη χώρα μας. Κάπου κοντά στον πάτο… Εμείς σαν σύλλογος παρακαλέσαμε τους Έλληνες να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τηλεοπτικά δικαιώματα για ένα τόσο σημαντικό ματς.

Στο τέλος, αποδέχθηκαν το αίτημά μας και μείωσαν τις απαιτήσεις τους στην εξευτελιστική τιμή των 12.000 ευρώ. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στους Έλληνες γι’ αυτό. Δυστυχώς, ούτε αυτό ήταν αρκετό για τους τηλεοπτικούς σταθμούς μας και η μετάδοση δεν θα γινόταν αν δεν πιέζαμε καταστάσεις…

Ευτυχώς στο τέλος το RTL αγόρασε τα δικαιώματα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Όλα έγιναν με ενέργειες δικές μας, είναι φυσιολογικό αυτό; Παίζουμε στα play off του Conference League και έπρεπε να πληρώσουμε εμείς για τη μετάδοση του αγώνα, είναι φυσιολογικό; Είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι στην χώρα μας μποϊκοτάρουν τα σπορ. Είναι πιθανό να μην νοιάζεται κανένας όσον αφορά τα σπορ; Είμαι σίγουρος ότι ένα εκατομμύριο Κροάτες είδαν το χθεσινό ματς».