Τα ρεπορτάζ από την Κροατία καταγράφουν κομβικές απουσίες στην αποστολή της Ριέκα στη Θεσσαλονίκη, με τους Κροάτες να ταξιδεύουν «λαβωμένοι» και συγκεκριμένα χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, Ντρμιτς, τον βασικό τους τερματοφύλακα αλλά και το αστέρι τους, Μούριτς!

Την ώρα που η Ριέκα βρίσκεται καθ΄οδόν για τη Θεσσαλονίκη, τα ρεπορτάζ από την Κροατία καταγράφουν έξι απουσίες εκ των οποίων κάποιες φαντάζουν άκρως κομβικές για τον Γκόραν Τόμιτς.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνουν, η Ριέκα ταξίδεψε χωρίς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας (σ.σ. έξι συμμετοχές, τέσσερα γκολ) Γιόσιπ Ντρμιτς ενώ απών φέρεται -σύμφωνα πάντα με τους Κροάτες- πως θα είναι και το αστέρι της ομάδας, Ρόμπερτ Μούριτς, που είναι σίγουρα ο πιο ποιοτικός και ικανός παίκτης στην ομάδα του Τόμιτς.

Από εκεί και πέρα, στα… πιτς έμεινε και ο βασικός τερματοφύλακας της Ριέκα, Νεντέλικο Λάμπροβιτς, με έξι συμμετοχές σε οχτώ παιχνίδια καθώς και ο σέντερ μπακ, Χρβόιε Σμόλτσις!

Το απουσιολόγιο κλείνει με τους Λίντον Σελάχι και Στάνιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν με την παρουσία της κροατικής ομάδας στην Τούμπα και στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή τους…