Ο Γιώργος Βαγιαννίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για τη σεζόν το ραντεβού με την Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι” και υποστήριξε πως σε περίπτωση πρόκρισης απέναντι στους βιόλα θα έχει πραγματοποιηθεί ένα όνειρό του.
Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ιταλία έχοντας το αβαντάζ του υπέρ του 3-2 επί της Φιορεντίνα από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, ωστόσο οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια ξέρουν πως για να μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο για τους 8 του Conference League θα πρέπει να καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια στο χορτάρι την Πέμπτη.
Αυτό επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (12/3) ο Γιώργος Βαγιαννίδης, με τον δεξιό μπακ των πρασίνων να τονίζει πάντως ότι σε περίπτωση που η ομάδα του ξεπεράσει το εμπόδιο των βιόλα, τότε θα έχει πραγματοποιηθεί ένα όνειρό του.
“Ο μόνος τρόπος για να προσεγγίσουμε τον αγώνα πρέπει να είναι να μην σκεφτόμαστε τη νίκη στην Αθήνα και να σκεφτόμαστε ότι το πρώτο ματς τελείωσε 0-0. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την ισοπαλία, αλλά τη νίκη.
Αυτό πρέπει να είναι το πνεύμα με το οποίο βγαίνουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι η ομάδα μας αποτελείται από σπουδαίες προσωπικότητες. Κάθε παίκτης δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε αγώνα.
Νομίζω ότι έχουμε παίξει πολλούς τελικούς τα τελευταία χρόνια, για εμάς κάθε αγώνας είναι τελικός. Προφανώς ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τη σεζόν μας και η πρόκριση θα μπορούσε να φέρει κάτι πολύ θετικό για εμάς.
Αν καταφέρουμε να περάσουμε, θα είναι ένα όνειρο που θα έχει πραγματοποιηθεί. Έζησα τον Παναθηναϊκό να παίζει σε τελικές φάσεις Champions και Europa League. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου και σίγουρα θέλω να το εκπληρώσω.
Υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα, εγώ νιώθω πολύ καλά όταν παίζω σε τέτοια ματς, δοκιμάζω τις δυνατότητές μου και είναι μια δοκιμασία. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι ένα σημαντικό μήνυμα και για μας και για τους φιλάθλους μας ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Βαγιαννίδης και πρόσθεσε:
Φέτος είχαμε κάποιες δυσκολίες και καταλαβαίνω τα παράπονα των φιλάθλων. Είμαστε Παναθηναϊκός και θα πρέπει να διαπρέψουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Τώρα υπάρχει και λίγη κούραση, αλλά δεν πρέπει να είναι άλλοθι”.