Η Σλόβαν διατηρεί και μαθηματικά ελπίδες, με τον Βλάντιμιρ Βάις να τονίζει πως πουθενά δεν γράφει πως ο Δικέφαλος θα νικήσει την Λίνκολν με τρία γκολ διαφορά.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε στην τηλεόραση της Σλοβακίας, υπογραμμίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά τη Λίνκολν, γεγονός που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση, σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας του στην Κοπεγχάγη.

«Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλαμε να είμαστε πιο δραστήριοι, αλλά μας έλειπε η ταχύτητα και η ποιότητα μπροστά, αλλά έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από ένα σουτ του Μεντβέντεφ, μερικές μισές ευκαιρίες, αλλά είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του. Η ισοπαλία μάλλον είναι δίκαιη, αλλά δεν μας φτάνει», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τα μαθηματικά είναι απλά, πρέπει να κερδίσουμε στην Κοπεγχάγη, υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Κοπεγχάγη κέρδισε στη έδρα μας αλλά δεν ήταν τόσο κυρίαρχη. Όλα μπορούν να συμβούν, θα πάμε να ρισκάρουμε και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν».