Ο τεχνικός της Γάνδης, Χέιν Βανχάζεμπρουκ μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης του Βελγίου, στάθηκε στη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικός σαν αντίπαλος.

Ο 53χρονος προπονητής των “Βουβαλιών” Χέιν Βανχάζεμπρουκ αναφέρθηκε στον Δικέφαλο, που είναι ο προσεχής αντίπαλος της Γάνδης για τη φάση των «16» του Europa Conference League, λέγοντας ότι το γεγονός του αποκλεισμού της Μίντιλαντ από τον ΠΑΟΚ, δείχνει τη δυναμική των «ασπρόμαυρων», ενώ παράλληλα είπε ότι δεν αποκλείει να υπάρξουν εκπλήξεις στη διοργάνωση.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια ανταγωνίζεται για την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να καταφέρεις να αποκλείσεις την Μίντιλαντ πρέπει να είσαι πολύ δυνατή ομάδα. Το γεγονός ότι στα οκτώ ζευγάρια της ενδιάμεσης φάσης οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους του Conference League απέκλεισαν τις τρίτες από τους ομίλους του Europa δείχνει και τη δυναμική της. Θα πρέπει όλοι να σταματήσουν να βλέπουν το Conference League ως υποδεέστερη διοργάνωση.

Υπάρχουν ομάδες που θεωρούν φαβορί για να προχωρήσουν μέχρι τα ημιτελικά και τελικό , αλλά και οι υπόλοιπες έχουν τις πιθανότητες τους. Πιστεύω ότι θα υπάρχει τουλάχιστον μια έκπληξη στα ημιτελικά ή ακόμη και στον τελικό», όπως δήλωσε ο Βανχάζεμπρουκ.