Στην ανατροπή που εκανε ο ΠΑΟΚ στην Σκωτία πριν από δυο εβδομάδες αλλά και στις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας με την Αμπερντίν στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στη συνέντευξη του στη Σκωτία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ξέσπασμα των ασπρόμαυρων μετά την ανατροπή του σκορ, ξεκαθαρίζοντας πως:

«Γνωρίζω ότι στην Αμπερντίν ήταν δυσαρεστημένοι λόγω της εξέλιξης του αγώνα, αλλά οι πανηγυρισμοί ήταν φυσιολογικοί, δεν προκαλέσαμε. Το να επιστρέψεις και να πετύχεις τρία τέτοια γκολ δεν είναι εύκολο. Υπήρχε πολλή συγκίνηση», είπε αρχικά ο Βιεϊρίνια για τις αντιδράσεις των παικτών του ΠΑΟΚ στο «Πίτοντρι» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ακούστε, δεν προσπαθούσαμε να προκαλέσουμε κανέναν. Ήταν η συγκίνηση του να σκοράρεις τόσο αργά στο παιχνίδι. Τα συναισθήματα μας όλα ξεχύθηκαν αυθόρμητα. Παλεύαμε και θέλαμε τρεις βαθμούς. Ξέρω ότι ο τρόπος που κερδίσαμε δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσει η Αμπερντίν, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για την αναμέτρηση στην Σκωτία και το πως είδε την Αμπερντίν ο Βιεϊρίνια, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σκωτία. Ξέραμε ότι θα ήταν – και θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά. Η Αμπερντίν έχει πολλά προσόντα. Στο πρώτο ματς νομίζω ότι τους βοήθησε ο άνεμος».

Για την νίκη στο πρώτο ματς και για την ανατροπή του ΠΑΟK: «Ήμασταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δώσαμε τα πάντα και πάλεψαμε για κάθε μπάλα. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μέχρι τέλους σε όλα τα ματς κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Ήταν ένα παιχνίδι στο Αμπερντίν με δυνατές μονομαχίες και περιμένω να είναι το ίδιο ξανά και στην Τούμπα».

Για το πως περιμένει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον αγώνα της Πέμπτης: «Σίγουρα, δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Γνωρίζω ότι νικήσαμε και τη Χαρτς, αλλά είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες της Σκωτίας. Για να πω την αλήθεια, ήλπιζα να μην παίξουμε άλλο ματς με σκωτσέζικη ομάδα! Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες».

Για τα κοινά στοιχεία που έχει ο ΠΑΟΚ και η Αμπερντίν στο παιχνίδι τους και για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Αυτή είναι η εικόνα και του ΠΑΟΚ και της Αμπερντίν. Ειναι δύο ομάδες που δίνουν τα πάντα και παλεύουμε για κάθε μπάλα. Έχουμε κάνει το 3/3 επομένως έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Το κάναμε στο Αμπερντίν και αυτό θα χρειαστεί ξανά. Ξέρουμε ότι έχουν δυνάμεις και μας τιμώρησαν για δύο στιγμές που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αλλά παλεύουμε μέχρι το τέλος σε κάθε ματς».

Για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Σκωτία αλλά και αυτή των οπαδών της Αμπερντίν στην Τούμπα: «Ελπίζω ότι πολλοί οπαδοί της Αμπερντίν θα είναι εδώ, γιατί θα είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα, όπως στη Σκωτία πριν από μερικές εβδομάδες. Είδατε τους φιλάθλους μας στο «Πίτοντρι» και τι ατμόσφαιρα δημιουργούν. Ελπίζω να είναι παρόμοια ιστορία και στην Ελλάδα, καθώς θα ήταν υπέροχο να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Και ο καιρός σίγουρα… θα είναι καλύτερος!».