Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ήταν εκ των παρευρισκόμενων της συνέντευξης Τύπου για τις 100 ημέρες πριν τον τελικό του Conference League του 2024 στην “OPAPA Arena”.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η συνέντευξη Τύπου για τις 100 ημέρες πριν τον τελικό του Conference League του 2024, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην “OPAP Arena”.

Στο γεγονός παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με την ευχή του αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, να κλέβει την παράσταση, ευχόμενος να μονομαχήσουν στον μεγάλο τελικό Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

“Εκατό μέρες μας χωρίζουν από τον τελικό της 29ης Μαΐου και η Ελλάδα αποδεικνύει ότι ο πήχης είναι ψηλά και μπορεί να τον ξεπεράσει, γιατί είμαστε η χώρα που μπροστά στις προκλήσεις ενωμένοι ξέρουμε να προχωράμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Εύχομαι να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο τελικός και ας ευχηθούμε να δούμε σε αυτό το παιχνίδι τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ”, τόνισε ο κ. Βρούτσης.

Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, δηλώνοντας: “Η Αθήνα θα καλωσορίσει χιλιάδες φιλάθλους από όλον τον κόσμο για τον μεγάλο τελικό. Δεν αποτελεί μόνο ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, είναι και μια ευκαιρία να προβάλουμε την Αθήνα σε παγκόσμιο επίπεδο, να επιδείξουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, να ενισχύσουμε βέβαια την τουριστική μας βιομηχανία και να επιβεβαιώσουμε την ικανότητα και την επιθυμία μας να φιλοξενούμε εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης”.

Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ, με τον νέο Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Χάρη Τομπούλογλου, να παίρνει τον λόγο και να λέει: “Η πόλη μου δοκιμάστηκε σκληρά όταν τον περασμένο Αύγουστο έγινε θέατρο σκληρών συμπλοκών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος. Η νέα διοίκηση του δήμου μας είναι ολόψυχα στο πλευρό της Πολιτείας, προκειμένου να καταπολεμηθεί το τέρας της οπαδικής βίας”.

Τέλος, από τη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε για τη μεγάλη ευκαιρία που έχει μπροστά της η Ελλάδα να προβληθεί στον εξωτερικό και να διοργανώσει έναν άρτιο -από κάθε άποψη- τελικό.

“Είναι πολλαπλή τιμή αυτό το παιχνίδι. Και για εμένα ως πρόεδρο της Ομοσπονδίας, επειδή η UEFA δεν συνηθίζει να κάνει λάθη. Για να δώσει τον αγώνα κάπου, πάει να πει ότι αυτό το κάπου είναι αξιόλογο. Σαν χώρα, σαν ομοσπονδία, σαν γήπεδο. Για αυτόν τον λόγο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος”, ανέφερε ο κ. Μπαλτάκος.

Από την πλευρά της ΑΕΚ το παρών έδωσαν η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα, και ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κοσμάς.