Πυρ και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας κατά του Λευτέρη Αυγενάκη στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ενώ έκανε λόγο για… κόκκινες γραμμές στην Ολιστική Μελέτη.

Μετά τον Νίκο Τζώρτζογλου, σειρά πήρε ο Σάββας Δημητριάδης στα… πυρά που εκτοξεύτηκαν εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της τοποθέτησης του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας:

«Δεν με πείσατε. Έχω δει τα τελευταία χρόνια ότι η UEFA και η FIFA ασχολούνται πολύ με τη θεωρία κι έχουμε έναν υφυπουργό που ασχολείται με την πράξη, που είναι η καταστροφή και διάλυση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απορώ για ποιο λόγο οι συνάδελφοί μου που όλο αυτό τον χρόνο έβλεπαν την καταστροφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δεν αντιδρούσαν. Θέλω να καταλάβετε ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οι παράγοντες το μόνο που κάνουν είναι να το μεράκι τους και προσφέρουν κοινωνικό έργο. Το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να ελέγχει και να βάζει ποινές. Ποιος είναι αυτός που θα βάλει ποινές και θα πει ότι δεν θα παίξει μία ομάδα; Πώς να ανταποκριθούμε απέναντι σε αυτόν τον τύπο που σαν οδοστρωτήρας καταστρέφει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το να σε βάζει να περάσεις από το μητρώο, σημαίνει ότι αν δεν περάσεις δεν παίζει. Αυτό το απαγορεύει το Σύνταγμα. Πλέον δεν έχουμε άλλη υπομονή. Πράγματι ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνουν για να αλλάξει το περιβάλλον, κάποια άλλα όμως είναι κόκκινες γραμμές και καλά θα κάνετε να τα λάβετε σοβαρά υπόψιν σας».