Η επίθεση του Αλέξη Κούγια στον διαιτητή του αγώνα Παναργειακός-Κόρινθος, προκάλεσε την πειθαρχική δίωξή του από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, γιατί «εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο».

Σκηνές απείρου κάλους είχαν εκτυλιχθεί στο Άργος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναργειακού με την Κόρινθο (1-0) για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τον Αλέξη Κούγια σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται στον διαιτητή της αναμέτρησης, Πουλόπουλο, προσπαθώντας να του κατεβάσει το σορτσάκι!

Ένα περιστατικό που προκάλεσε την πειθαρχική δίωξη του γνωστού ποινικολόγου από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κ.Μαργαρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 12-11-2023 στο Άργος, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων «ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» – «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο, έχοντας ο ίδιος την ιδιότητα του Προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4,19, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.