Με 62 ναι αναβλήθηκε η ΓΣ της ΕΠΟ για την Ολιστική Μελέτη έπειτα από πρόταση της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρών ο Ολυμπιακός, οι Κυκλάδες και η Λέσβος. Λευκό ο Πειραιάς.

Με πυρά στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος κατηγορήθηκε για «ωμό εκβιασμό», αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την Ολιστικη Μελέτη.

Η πρόταση της ΕΠΣ Μακεδονίας τέθηκε προς ψήφιση και υπέρ ψήφισαν 62 Ενώσεις, παρών ο Ολυμπιακός, η ΕΠΣ Κυκλάδων και η ΕΠΣ Λέσβου και «παρών» η ΕΠΣ Πειραιά.

Όπως είπε ο κ. Δημητριάδης στην πρόταση του… «Πρέπει να γίνουν αλλαγές στην Ολιστική Μελέτη αλλά αφού πρώτα τακτοποιηθεί ο νόμος. Πρέπει η ΓΣ να αναβληθεί».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά την ψηφοφορία, είπε στη ΓΣ. «Θα ήθελα να πω στον κύριο Βακκάλη ότι εγώ είμαι εδώ να υπερασπιστώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει επικοινωνιακά, εκπροσωπούμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε όλοι να φτάσει ψηλά. Σας έχουμε στείλει εδώ και καιρό τις αλλαγές. Το ότι αναβάλλεται μία συνέλευση με θέμα την ολιστική μελέτη δεν ξέρω κατά πόσο θα μας κάνει χαρούμενους. Τα περιθώρια στενεύουν. Ελάτε να αποφασίσουμε αν προχωράμε ή όχι. Οι Ενώσεις πρέπει να πάρουν την απόφαση και πρέπει να τελειώνει. Το ότι αναβάλλουμε κάθε μήνα δεν θα μας οδηγήσει κάπου».