Η ΕΠΟ μετά τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τους Big-4 και τη συμπεριφορά των Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά θα κυνηγήσει τους δύο τελευταίους.

Όπως είχε διαρρεύσει από την Δευτέρα (27/3) το βράδυ και μετά την επεισοδιακή συνάντηση ΕΠΟ-ΚΕΔ-Big 4 για την διαιτησία, στην ομοσπονδία υπήρχε σκέψη να μην αφήσουν αυτή τη φορά να περάσουν έτσι οι προκλήσεις, οι έργω και λόγω υβριστικές συμπεριφορές, οι επιθέσεις, η εκτόξευση αντικειμένων και οι χυδαιότητες και να προχωρήσουν σε καταγγελία σε FIFA-UEFA σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά.

Ο Τάκης Μπαλτάκος βρίσκεται ήδη στην Ελβετία σε προγραμματισμένο ραντεβού για διάφορα θέματα και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενημερώσει θεσμικά και για τα γεγονότα της χθεσινής συνάντησης.
Ταυτόχρονα, όμως, η ΕΠΟ θα απαντήσει θεσμικά, όχι μόνο σε διεθνές επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ελληνικής-αθλητικής δικαιοσύνης.
Για το λόγο αυτό, θα ενημερωθεί αναλυτικά ο αθλητικός (στο ποινικό σκέλος) και ποδοσφαιρικός (στο πειθαρχικό σκέλος) εισαγγελέας, κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος ώστε οι ακραίες και εκτός ορίων συμπεριφορές που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα να οδηγηθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή όπου αλλού αρμόζει.