Θλιβερές εικόνες εκτυλίχθηκαν σε αγώνα για την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών ανάμεσα σε Τερψιθέα Γλυφάδας και Ηρακλή Περιστερίου.

Οι δύο ομάδες Τερψιθέα Γλυφάδας και Ηρακλής Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλες, δίχως τέρματα για την 10η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών.

Ωστόσο το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων και να ζητούν την τιμωρία των υπαίτιων.

Μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής Περιστερίου, τόνισε ότι οι οπαδοί του δέχθηκαν επίθεση με κατσαβίδια και γκλοπ, λέγοντας μάλιστα πως παράγοντες, φίλαθλοι και παίκτες της ομάδας είναι στο νοσοκομείο.

«Ντροπή! Στο γήπεδο της Τερψιθέας σήμερα το μεσημέρι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Η λέξη “”ΒΙΑ” είναι πολύ κόσμια γι’ αυτό που αντιμετωπίσαμε. Παράγοντες, φίλαθλοι και παίχτες της ομάδας μας είναι στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση της Τερψιθέας παρών-απών, είδαμε το χειρότερο πρόσωπο του οπαδικού τραμπουκισμού εις γνώσιν της, με τους τραμπούκους να είναι οικεία τους πρόσωπα και αφήνοντας απροστάτευτους όλους μας. Πέτρες έπεφταν βροχή στον αγωνιστικό χώρο κατά των παικτών της ομάδας μας. Υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε πουθενά. Χούλιγκανς με κατσαβίδια και γκλοπ στα χέρια επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας.

Μοναδική επιθυμία της διοίκησης της Τερψιθέας να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς να παρέχει ασφάλεια για κανέναν μας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Κύριοι της ΕΠΣΑ αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε; Υιοθετείτε τέτοια πρότυπα και τέτοιες συμπεριφορές; Αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και την τιμωρία της ομάδας της Τερψιθέας, ως συνυπεύθυνη για την βία εναντίον των φιλάθλων μας και των παικτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε τα σημερινά γεγονότα να περάσουν ατιμώρητα, και ποινικά και αθλητικά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τέτοιες εικόνες ντροπής δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς πριν από τρία χρόνια είχαν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια, μεταξύ οπαδών των ομάδων της Τερψιθέας και της Αγίας Παρασκευής που είχαν αγώνα για την Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.