Η ΕΠΟ δίνει 1 εκατ. πριμ, σε ανταμοιβή των καλών εμφανίσεων της Εθνικής, στους ομίλους του Nations League.

Η Γαλανόλευκη είχε εξαιρετική παρουσία στο ξεκίνημα του Nations League και με τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές “κλείδωσε” την πρωτιά στον όμιλό της και παράλληλα την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.

Η επιτυχία αυτή έφερε και… ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΕΠΟ, καθώς εξασφάλισε 2 εκατ. ευρώ. Τα μισά από αυτά τα χρήματα θα δοθούν ως πριμ στους ποδοσφαιριστές με απόφαση του Τάκη Μπαλτάκου, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει θέσει ως προτεραιότητά του την Εθνική ομάδα και μάλιστα στη συζήτηση που είχε με τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με το Κόσοβο, τόνισε στους αρχηγούς της ομάδας πως θα είναι πάντα δίπλα τους και ζήτησε να του μεταφέρουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Εκείνοι από την πλευρά τους απάντησαν πως: “Είστε τόσο κοντά μας όσο κανένας άλλος πρόεδρος στο παρελθόν”.

Επιπλέον ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε τόσο στον Πογέτ όσο και στους ποδοσφαιριστές πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις με το προπονητικό κέντρο, ώστε η Γαλανόλευκη να αποκτήσει το δικό της “σπίτι”.

Ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε εντολή να διευθετηθούν άμεσα οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν προς τους παίκτες της Εθνικής ομάδας.