Ο Γιάννης Γκουμάς εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες των παικτών του και δήλωσε ότι πιστεύει πολύ στην απευθείας πρόκριση στο EURO.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που αμύνεται με έντεκα παίκτες είναι λογικό να αγχωθείς λίγο όταν δεν προηγηθείς νωρίς στο σκορ. Αξίζαμε αυτή τη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας γιατί θέλουμε να πάμε ως πρώτοι στα τελικά της διοργάνωσης”.

Για τα επόμενα ματς που έρχονται: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε αντίπαλος έχει τη δική του τακτική προσέγγιση, το είδατε και σήμερα. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και θα πάμε στα ματς που έρχονται δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Κόντρα σε καλούς αντιπάλους άλλωστε θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και έχουμε την ομάδα για να αντεπεξέλθουμε”.

Για την επιστροφή του Λημνιού στην Ελπίδων: “Είχαμε πριν πως όποιο από τα τρία παιδιά δεν παίξει θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Και από εδώ και πέρα θα είμαστε σε άμεση συνεννόηση με το επιτελείο της πρώτης ομάδας”.