Οι 6 διεθνείς απ τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος την Πέμπτη 01/06.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ολοκλήρωσαν αργότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Για αυτό και οι Έλληνες διεθνείς είχαν έξτρα μέρες άδεια από τον Γκουστάβο Πογέτ ούτως ώστε να ξεκουραστούν. Οι έξι διεθνείς που έχουν κληθεί ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και τη Γαλλία θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα οι Ρότα, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης από την ΑΕΚ και οι Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας από πλευράς ΠΑΟΚ θα προστεθούν στους ήδη εννιά υπάρχοντες για να συνεχιστεί η προετοιμασία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ ανέφερε:

“Ολοκληρώθηκε η τρίτη προπόνηση των εννέα διεθνών(Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας) που έχουν κληθεί από τον κ. Πογέτ στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας πριν από τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία και την Γαλλία. Η αυριανή προπόνηση, με πιο διευρυμένο κύκλο συμμετοχής παικτών, είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο Σεραφείδειο προπονητικό κέντρο”.