Δείτε τους παίκτες που κάλεσε στην Εθνική Ελλάδος ο Γκουστάβο Πογέτ για τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 24 Σεπτεμβρίου την Κύπρο εκτός έδρας και στις 27 του ίδιου μήνα τη Βόρεια Ιρλανδία εντός για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Nations League.

Ως εκ τούτου ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει πάρει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών είναι ο Παπανικολάου της Ράκοβ και ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Παυλίδη. Μέσα βρίσκεται και ο Μπάρκας αντί του Αθανασιάδη.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ θυμίζουμε η Ελλάδα έχει κλειδώσει την πρώτη θέση με το τέσσερα στα τέσσερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“O κ. Γουστάβο Πογέτ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 παίκτες ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο και την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, του UEFA Nations League.

Οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου”.