Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος, έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τους δύο τελευταίους αγώνες που έχει να δώσει. Σε αυτήν βρίσκονται ο Χρήστος Τζόλης και ο Χρήστος Κουρφαλίδης.

Τις κλήσεις του για τα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα σε Κύπρο και Πορτογαλία ανακοίνωσε ο Γιώργος Σίμος.

Σε αυτές βρίσκεται ξανά ο Χρήστος Τζόλης της Νόριτς ενώ για πρώτη φορά θα παίξει στην Ελπίδων ο Χρήστος Κουρφαλίδης της Κάλιαρι που είχε κληθεί από τον Πογέτ στην Εθνική Ανδρών πριν δύο μήνες.

Επίσης ανάμεσα στους 26 ποδοσφαιριστές βρίσκονται οι Βαγιαννίδης, Λύρατζης αλλά όχι ο Φώτης Ιωαννίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος κάλεσε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής U21 στον 4ο προκριματικό όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε Κύπρο και Πορτογαλία (6 & 11 Ιουνίου αντίστοιχα).

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν για την πρώτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30/05 στην Αθήνα, είναι οι ακόλουθοι:

Τερματοφύλακες: Παπαδόπουλος Σ., Ταλιχμανίδης Χρ., Τζολάκης Κ.

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γ., Βαγιαννίδης Γ., Βήχος Μ., Διαμαντής Απ., Ζαγαρίτης Β., Λύρατζης Λ., Μιχελής Ν., Κίτσος Φ., Χριστόπουλος Γ.

Μέσοι: Κανελλόπουλος Γ., Κουρφαλίδης Χρ., Κουτσουπιάς Ι., Λιάσος Α., Λώλης Α., Μπελεβώνης Χρ., Μπότος Γ., Σουρλής Β., Τσιγγάρας Χ.

Επιθετικοί: Γρίβας Φρ., Κοσίδης Μ., Κούτσιας Γ., Τζόλης Χρ., Χριστόπουλος Ε”.