Ο Χρήστος Τζόλης πρωταγωνιστεί στις επιλογές του Γιώργου Σίμου για τα ματς της Εθνικής Ελπίδων για τα ματς με το Λίχτενσταϊν και την Πορτογαλία.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Σίμος κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές ενόψει των δύο αγώνων απέναντι στο Λιχτενστάιν και τη Πορτογαλία στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Οι επιλογές του κ. Σίμου για τους δύο σημαντικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Χριστογιώργος Νίκος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Τζολάκης Κώστας

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γιώργος, Χριστόπουλος Γιάννης, Κίτσος Φώτης, Διαμαντής Αποστόλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μιχελής Νίκος, Ζαγαρίτης Βασίλης.

Μέσοι: Αθανασακόπουλος Ανδρέας, Μπότος Φοίβος-Ιωάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Λιάσος Άγγελος, Λώλης Αλέξανδρος, Σαρδέλης Γιάννης, Σουρλής Βασίλης, Θυμιάνης Κώστας, Τσιγγάρας Χάρης.

Επιθετικοί: Χριστόπουλος Ευθύμης, Γρίβας Φρίξος, Ιωαννίδης Φώτης, Κοσίδης Μιχάλης, Τζόλης Χρήστος.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων θα διεξαχθούν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Ελλάδα – Λιχτενστάιν: 25/03/2022, 19:00 “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Ελλάδα – Πορτογαλία: 29/03/2022, 19:00 “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στις 16:00».