Η Εθνική μας ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Εθνικής, με τον Δημήτρη Λημνιό να βρίσκεται και αυτός μαζί με τους συμπαίκτες του στην Πορταριά, δίχως φυσικά να συμμετέχει λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι διεθνείς που αγωνίστηκαν με την Κύπρο.

Η Εθνική μας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με το Κόσοβο για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League. Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος φυσικά δεν υπολογίζεται καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Σε αυτή την προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που είτε έμειναν στον πάγκο είτε κατέγραψαν μικρό χρόνο συμμετοχής στη νίκη που πέτυχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στην Κύπρο. Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής.

Η αυριανή (11/06) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 το απόγευμα, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογέτ θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το πρωί.