Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε επτά ακόμη παίκτες για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να βρίσκεται σε αυτούς, αν και δεν αναμένεται να αγωνιστεί.

Ακόμη επτά ποδοσφαιριστές κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024 ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια με Γαλλία και Ιρλανδία, εκτός και αν κληθεί να αντικαταστήσει κάποιον τυχόν τραυματία.
Φυσικά, αυτή δεν θα είναι η τελική επιλογή του Ουρουγουανού τεχνικού, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει νέες αφίξεις, καθώς υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Επιπλέον επτά διεθνείς προσκλήθηκαν από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και την Γαλλία για τα European Qualifiers.
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν εξελίξει στάδιο προετοιμασίας συμμετέχουν ήδη οι εξής διεθνείς: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας».