Περιχαρής με την παρουσία του στην Εθνική εμφανίστηκε ο Χρήστος Μανδάς.

Στις δηλώσεις του, ενόψει των φιλικών με Γερμανία και Μάλτα, ο γκολκίπερ της Λάτσιο, έκανε λόγο για παιδικό όνειρο, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά μίλησε για:

– την απογοήτευση λόγω της απουσίας από το Euro 2024: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στο EURO, το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζει η Εθνική».

– την πρώτη του κλήση στην Εθνική: «Μπορώ να πω ότι είναι μια ευκαιρία και ένας προσωπικός στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το ονειρεύομαι από μικρό παιδί».

– τις πολλές επιλογές γκολκίπερ στην Εθνική: «Είναι αρκετά δύσκολο, θέλει χρόνια δουλειάς. Δόξα το Θεό είμαι όλοι καλοί. Είναι ευχάριστο για την ομάδα να υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο σε τερματοφύλακες, όσο και σε άλλες θέσεις».

– το τι του είπε η Λάτσιο: «Είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα που βρίσκομαι στην Εθνική. Τους είπα ότι δεν είχα κληθεί ποτέ στο ομοσπονδιακό συγκρότημα και τώρα είναι πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμα μου».

– τον Νόιερ: «Είναι ένας τερματοφύλακας που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Παρακολουθώ τις προπονήσεις του και μου αρέσει αρκετά. Τον είδα και με τη Λάτσιο φέτος παίξαμε αντίπαλοι στο Champions League».