Την ευκαιρία να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο θα έχει ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος κλήθηκε από τον υπηρεσιακό προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα φιλικά με Γερμανία (07/06) και Μάλτα (11/06).

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την τιμή που αποτελεί το γεγονός πως είναι διεθνής, ενώ αναφέρθηκε στα δύο επερχόμενα παιχνίδια τονίζοντας πως η «γαλανόλευκη» θα παίξει για τη νίκη παρόλο που δεν πέρασε στο Euro του 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Θέλουμε να νικήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν είναι φιλικά ή όχι, εμείς θα πάμε για την νίκη. Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το εθνόσημο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει το εθνόσημο. Στόχος μου είναι να κατακτήσω πολλά με την Εθνική.

Περιμένω πως και πως το παιχνίδι με την Γερμανία. Θα παίξουμε με μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο Euro, αλλά παίζουμε πάντα για την νίκη. Από πέρσι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να κληθώ, ήρθε τώρα η στιγμή. Θα δώσω το 100% που διαθέτω.

Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες επειδή πανηγυρίζαμε το τρόπαιο. Είναι νωρίς ακόμα να βάζουμε στόχους, για αρχή βλέπουμε τους δύο αγώνες».