Ο Δημήτρης Λημνιός ξεχώρισε από την αναμέτρηση της Ελλάδας και μίλησε για τα επερχόμενα παιχνίδια και την πίστη που υπάρχει για την πρόκριση στα τελικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία μπορεί να μη διαθέτει τόσο ποιοτικούς αλλά έπαιξε σφιχτά. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά αλλά κάναμε κάποιες τραβηγμένες πάσες χωρίς υπομονή. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα και φτάσαμε στη νίκη. Πρέπει να τα καθαρίζεις αυτά τα ματς. Είμαστε όμως μια καινούρια ομάδα και θα βελτιωνόμαστε”.

Για τα ματς με Τσεχία, Κροατία, Σκωτία: “Είναι τρεις ομάδες ποιοτικές με τις οποίες θα παίξουμε στα ίσια με σκοπό να κερδίσουμε. Όταν μια ομάδα δεν μένει πίσω τότε έχεις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρεις και αυτό θα επιδιώξουμε στα ματς που έρχονται. Ο προπονητής πιστεύει ότι μπορούμε να πάμε απευθείας στα τελικά, το πιστεύουμε και εμείς και πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την Τσεχία”.

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών και την επιστροφή του στην Ελπίδων: “Το δικό μου όνειρο είναι να παίξω στην Εθνική Ανδρών. Δεν αγωνίστηκα αλλά όλη την εβδομάδα έκανα προπονήσεις με παίκτες υψηλού επιπέδου. Από τη στιγμή που δεν έπαιξα ήθελα να παίξω με την Ελπίδων και να τη βοηθήσω”.

Για το αν επαναληφθεί αυτό: “Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμένα στόχος μου θα είναι μέσω των εμφανίσεων μου να καλούμαι στην ανδρών αλλά και στην Ελπίδων να παίζω δεν έχω κανένα πρόβλημα”.