«Να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα» θέλει ο Έλληνας αμυντικός της Λεγανιές, σχολιάζοντας τις απουσίες Μανωλά και Παπασταθόπουλου ενώ παράλληλα δήλωσε και αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα στην Cosmote TV:

«Κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα, έχουμε νέους παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να προσφέρουν πράγματα. Από τη μια, χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πάμε σε μια διοργάνωση και είμαι λίγο στενοχωρημένος γιατί κι εμείς ως παλιοί έχουμε μια ευθύνη που δεν ανταπεξήλθαμε στις καταστάσεις, που μπορούσαμε να είμαστε πιο σοβαροί.  Χάσαμε βαθμούς που αθ ήταν σημαντικοί για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. 

Με τον νέο προπονητή έχει βρει τον δρόμο της η ομάδα και φαίνεται αυτό.Θα τη δούμε βέβαια στη συνέχεια, σε τι κατάσταση θα είναι για την επόμενη διοργάνωση». 

Για Μανωλά, Παπασταθόπουλο δήλωσε: 

«Μπορεί να γίνει το πάντρεμα εμπειρίας με νέους παίκτες. Είναι ποδοσφαιριστές επιπέδου, πρέπει να επιστρέψουν στην ομάδα γιατί μπορούν, όπως κι εγώ, να βοηθούν τους νέους παίκτες είτε μέσα στο γήπεδο είτε απ’έξω. 

Να φτιαχτεί το κλίμα να είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια. Να ξαναπάμε σε μεγάλη διοργάνωση και να είναι ο Σωκράτης και ο Μανωλάς εκεί. 

Πρέπει να έρθουν πίσω και να μην ακούγονται άσχημα σχόλια.

Για μένα τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν».