Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και το γκολ, δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης επί της Ουγγαρίας. 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε στην κάμερα του Epsilon μετά το 1-0:

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τους Ούγγρους. Όλα τα παιδιά πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο, καταφέραμε και φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε ένα όμορφο γκολ.

Γενικά η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Να μην ξεχνάμε ότι η Ουγγαρία είναι μια ομάδα με γρήγορους και δυνατούς παίκτες. Εμείς τα πήγαμε καλύτερα όταν μπήκε και ο Τζιόλης στο γήπεδο που είναι ένα δυνατό παιδί και βοήθησε στο κομμάτι αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παιδιών σήμερα, τα πήγαμε καλά και είχαμε συνολικά ικανοποιητική απόδοση.

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το ματς της Δευτέρας με τη Φιλανδία. Πρέπει πρώτα να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και μετά να δούμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Προς το παρόν η ομάδα πρέπει να απολαύσει τη σημερινή νίκη της».